Vem är jag egentligen

Jag är en vanlig kvinna som går i vanliga skor. Jag har lite olika intressen men som jag ännu inte behärskar till fullo. Men hur kul vore det om så var fallet. Går och påtar i min trädgård och försöker få det hemtrevligt i huset. Bor tillsammans med Thomas som varit min "gubbe" i 24år. Vi har varsin son, men de är vuxna och har egna hem nu.

lördag 10 oktober 2009

Höst

Svart stockros är godis för rådjuren

Gick ut och tog lite bilder på hösten. Rådjuren tycker tydligen om att äta på min svarta stockros. Kanske skall prova att ha den i salladen, man vet aldrig. Kanske är gott. Det har varit frost inatt (igen). Trädgården ser trist och kall ut. Måste köpa lite växter som blommar i detta väder, så kanske det känns som om man förlänger sommaren.

To the beach Inte har man så stor lust att gå till “stranden”. Thomas har ställt sin båt där, får se om det blir stående där till nästa år. Än är det inte försent att åka ut och fiska, bara man klär sig ordentligt.

Thomas odlingslott

Detta skall föreställa prydnadspumpor. Thomas slängde ut några frön i somras och efter mycket om och men, började det växa, men pumporna hann aldrig bli stora. Nu ligger de i skymundan och ser ledsna ut. Han får börja tidigare nästa år.

Bonus myser i fåtöljen Baileys myser i regissörsstolen

Två familjemedlemmar struntar i om det är kallt och tråkigt ute. Kanske skulle man göra som dem. Gå och lägga sig i soffan och invänta våren.

Inga kommentarer: