Vem är jag egentligen

Jag är en vanlig kvinna som går i vanliga skor. Jag har lite olika intressen men som jag ännu inte behärskar till fullo. Men hur kul vore det om så var fallet. Går och påtar i min trädgård och försöker få det hemtrevligt i huset. Bor tillsammans med Thomas som varit min "gubbe" i 24år. Vi har varsin son, men de är vuxna och har egna hem nu.

tisdag 26 juli 2011

Ramsberg

Sitter på en altan i Ramsberg och myser. Vi följde med Emil & Linda till Lindas föräldrar, och tänker flytta hit och bo här för alltid.


De bor på en höjd och har utsikt över en liten sjö. Får ta kort på den och lägga ut sen. Har tydligen inte gjort det. När vi kom fram, bjöds det på kaffe och hembakad hallon/blåbärskaka. Sen gick vi ner till sjön och grabbarna fiskade lite. Hundarna badade, eller snarare vältrade sig i vattnet. Thomas fastnade med ett fiskedrag i en gammal sjunken brygga och var tvungen att dyka i och “fiska upp” draget. Han ser inte så munter ut.


Sommar 2011 186Sommar 2011 189 Sommar 2011 180 Sommar 2011 182


Efter den lyckade fisketuren som inte gav något annat än blöta kläder på grund av hundarnas spring och avskakning av vatten, gick vi hem och satte på grillen. Det bjöds på fläskytterfile, hemodlad färskpotatis, färska majskolvar, mm. Sämre lefverne kan man ha.


Efter maten gick vi ner igen och badade bastu. Det började såklart att regna, åska och blixtra, så efter ett tag fick vi bita i det sura äpplet och gå hem i regnet. Det gjorde inte så mycket.


Idag vaknade vi av grannens uppfartsbygge. En plattläggare startade sin stensåg 07:50 på morgonen. Det var bara att gå upp. Vi åt frukost och killarna åkte iväg och försökte få lite fisk. vi mötte upp dem efter ett tag med korv och korvbröd i bagaget. På väg ner till badet/grillplatsen har en förening som leker riddare, drakar och demoner, byggt upp en liten stad där de kan få utlopp över sina uppdämda aggressioner. Det var lite häftigt. Se själva:



Sommar 2011 161 Sommar 2011 153 Sommar 2011 154 Sommar 2011 155


Här försöker Thomas få igång grillen.


Sommar 2011 166


Så här fint bad har de här i Ramsberg. Inte konstigt att vi vill flytta hit.


Sommar 2011 164Sommar 2011 162
















Återkommer med mer fina bilder……


Kram på alla

Inga kommentarer: